Kepada peniaga yang masih struggle untuk close sales…

Jom belajar kenal otak prospek, kawal pemikiran mereka kemudian buatkan mereka membeli produk tanpa mereka sedar

Bersedia untuk ubah mindset ada 360 darjah & close lebih banyak sales.

ANDA SUSAH NAK CLOSE SALES?

Semakin hari persaingan bisnes semakin mencabar. Prospek juga dah ada banyak pilihan untuk mereka memilih penjual yang mereka suka.

Anda makin stress kerana sukar nak close sales tatkala orang lain boleh close dengan mudah. Bagaimana mereka lakukannya?

Bila belajar dengan sifu A, dia ajar cara yang dia guna tetapi apabila anda cuba buat, tak dapat hasil yang sama.

Anda pergi jumpa sifu lain, pun sama juga. Mereka dapat hasil, anda tak dapat hasil yang sama seperti mereka.

Sifu-sifu yang ajar ilmu close sales sebenarnya mereka dah berjaya ‘adapt’ psikologi pelanggan mereka lebih awal.

“Punca utama anda gagal close sales ialah kerana anda mengikut acuan sifu tu, sepatutnya anda close ikut corak pemikiran prospek anda sendiri.”

Jangan cemas, sebenarnya anda pun boleh tahu corak pemikiran prospek, kawal pemikiran mereka dan buatkan mereka membeli tanpa sedar.

Walaupun anda kali pertama berjumpa atau berhubung dengan prospek, anda sudah boleh tahu corak pemikiran mereka dan berikan input yang sesuai dengan corak pemikiran itu.

Jika mereka berfikiran R****, maka anda close sales cara yang sesuai dengan R****. Jika mereka berfikiran A****, maka anda close slaes ikut apa yang A**** mahukan.

 

Proses ini agak sukar tetapi saya dah permudahkannya untuk anda dalam ebook terbaru saya.

MEMPERKENALKAN…

HIERARKI OTAK

Cara mudah untuk kenal psikologi & close sales mengikut corak pemikiran prospek

Z

Bahasa yang mudah difahami

Saya dah permudahkan semua bahasa saintifik yang untuk mudahkan anda faham.
Z

Disertakan contoh

Setiap hierarki otak saya sertakan contoh untuk anda lebih faham
Z

Keyword untuk kenalpasti level

Saya berikan jadual keyword untuk anda kenal jenis pemikiran prospek walaupun baru berhubung dengannya.
Z

Cheatsheet

Anda boleh print lampiran cheatsheet ni dan gunakan setiap kali anda nak buat iklan.

APA ANDA AKAN BELAJAR DALAM EBOOK NI?

Cut the crap!

Saya akan terus dedahkan isi kandungan ebook ni supaya anda tak perlu lagi skrol laman ini terlalu lama.

Berikut ialah perkara yang anda akan belajar dalam ebook ini:

2 Corak Pemikiran Utama

Hierarki otak dibahagikan kepada 2 corak pemikiran utama iaitu R & A. Golongan R berfikiran s******t manakala golongan A suka b*********i.

Penerangan 2 Corak Utama

Penerangan yang diberikan adalah ringkas dan mudah difahami merangkumi ciri-ciri, cara berfikir dan cara untuk menang.

Cara Kenal Pemikiran Prospek

Anda boleh kenal corak pemikiran prospek dalam masa 1 minit sahaja berdasarkan beberapa ujian yang dicadangkan dalam ebook.

Hierarki 6 Level

Otak manusia dibahagikan kepada 6 level pemikiran bermula yang paling rendah C*** sehingga yang paling tinggi iaitu N**** T******. Anda akan terpegun apabila dah kenal 6 level ni.

Cara Aplikasi

Apabila dah tahu semua level, anda hanya perlu mula aplikasikannya dalam bisnes anda. Ebook ini juga ada tunjukkan 3 step ringkas untuk anda bermula segera.

Cheatsheet Simplified

Anda hanya perlu isi tempat kosong, kemudian anda tahu apa yang perlu dibuat apabila anda berdepan dengan setiap level otak.

BUKAN TU JE, ADA LAGI BONUS UNTUK ANDA

Selepas anda belajar dan tahu mengenai hierarki otak, anda akan terus excited dengan ilmu ini. Saya tak mahu anda hanya SYOK SENDIRI semata-mata, saya nak anda terus aplikasi dalam bisnes anda.

Jadi saya dah sediakan 2 SPECIAL BONUS untuk anda:

BONUS 1 :

APLIKASI HIERARKI OTAK DALAM KEMPEN PENGIKLANAN

HIERARKI OTAK > IKLAN

Anda dah boleh tukarkan ilmu hierarki otak menjadi kempen pengiklanan yang betul dan sesuai untuk target market anda.

T********E ADS

Dengan teknik T*******E Ads ni, anda boleh atur kempen marketing anda dengan lebih mudah dan teratur.

KEMPEN SETIAP LEVEL

Setiap level dalam kempen pengiklanan mempunyai ciri dan setting tertentu yang anda ‘wajib’ buat untuk dapatkan flow yang betul. Semuanya diterangkan dengan ringkas dalam ebook ni.

KALA-ULANG

Anda perlu hasilkan ads yang menepati dua ciri ini untuk dapatkan hasil yang maksimum dan ‘tapau’ semua jenis corak pemikiran dalam hierarki.

RANGKA IKLAN

Setiap level otak mempunyai pemikiran berbeza dan hanya memberi respon kepada rangka iklan yang sesuai dengan otak mereka. Ebook ni akan tunjukkan rangka yang sesuai mengikut corak pemikiran.

BONUS 2 :

GROUP SUPPORT FACEBOOK

BOLEH BERTANYA

Anda masih keliru dengan hierarki otak, boleh tanya terus kepada ahli-ahli lain dalam group ni.

BOLEH BERLATIH

Anda boleh berlatih bersama ahli group ekslusif yang lain. Mereka juga perlukan anda untuk lebih faham mengenai hierarki otak.

BERAPA HARGA EBOOK NI?

EBook ini mempunyai ilmu yang bernilai tinggi kerana ia tidak pernah didedahkan dalam mana-mana seminar (kecuali anda pergi seminar psikologi level PHD)

 

Dengan ilmu ekslusif yang anda akan terima 5 minit dari sekarang, ebook ni boleh dijual dengan harga RM100-200 setiap satu.

 

Namun sempena minggu pelancaran , saya berikan harga special untuk anda

Harga ebook ini hanya RM90 sahaja untuk hari ini.

* Harga akan dinaikkan pada bila-bila masa

Kupon diskaun sempena pelancaran untuk 50 orang terawal

‘OTAK30’

Ps: selepas buat pembelian, akses ebook akan dihantar terus ke email anda dalam masa 5 minit.