Khas untuk peniaga online yang beriklan tetapi tidak ada respon…

“Jom belajar taktikal iklan yang boleh buat iklan anda dapat lebih banyak respon daripada prospek.

Z

22 Taktikal Iklan Berkesan

Anda akan belajar 22 taktikal mudah yang boleh ubah iklan anda 360 darjah
Z

Mudah Difahami

Penerangan yang diberikan sangat ringkas dan mudah difahami.
Z

Ilmu Praktikal

Anda baca dan terus boleh apply dalam bisnes anda hari ini juga
Z

Baiki Konten, Visual, Konteks

Ebook ni dah rangkum 3 sekaligus konten, visual dan konteks. Semuanya yang anda perlukan dalam bisnes anda.

BAGUS KE CONTENT EBOOK NI?

Ketika anda masih berfikir, orang lain dah pun dapat faedah dari ebook ni.

“Ebook ni sangat mudah difahami. Contohnya juga sangat jelas & membantu untuk hasilkan iklan yang berkesan”

 – Aisah, Peniaga

“Baru saya tahu rupanya teknikal simple sebegini pun memberi kesan ketara kepada iklan kita”

 – Zulhilmi, Peniaga

“Kalau ada customer avatar yang 100% tepat pun tetapi abaikan taktikal iklan ni, result iklan anda jauh lari dari sasaran.”

 – Zulhilmi, Peniaga

“Ebook taktikal iklan ni memang power rangers, konten yang sangat premium”

 – Afif, Peniaga Online

“Ebook taktikal iklan bukan ebook kosong, siap ada kajian dari pakar.”

 – Saifudin, Internet Marketer

“EBook ni terlalu murah, tak kena dengan kandungannya yang bernilai tinggi.”

 – Saifudin, Internet Marketer

SIAPA YANG PERLUKAN EBOOK NI?

Zaman sekarang ni ramai peniaga. Terlalu ramai.

Kalau iklan anda sama sahaja macam peniaga lain, anda akan tertinggal.

Z

Iklan Yang Selalu Tak Dapat Respon

Stress ke tak dapat respon dari prospek? Mungkin iklan anda tak sesuai dengan personaliti mereka. Belajar buat iklan yang sesuai dalam ebook ni.
Z

Peniaga Online Yang Stress Tak Ada Sales

Sales akan datang daripada iklan. Jika iklan anda betul, maka sales akan datang dengan mudah. Belajar buat iklan yang betul dengan ebook ini.
Z

Peniaga Online Yang Nak Buat Lebih Banyak Sales

Ebook ni akan bantu anda cipta iklan yang menepati matlamat dengan pemilihan konteks yang betul berdasarkan personaliti manusia. Nak lebih banyak sales, buatlah iklan dengan betul.
Z

Owner Produk Yang Nak Mantapkan Branding

Nak buat branding pun ada taktikalnya juga. Bagaimana rangka iklan yang anda perlu guna semuanya diterangkan dalam ebook ni.

BERAPA HARGA EBOOK NI?

EBook ini mempunyai ilmu yang bernilai tinggi kerana ia tidak pernah didedahkan dalam mana-mana seminar (kecuali anda pergi seminar psikologi)

Harga ebook ni boleh dijual dengan harga RM100-200 setiap satu.

Namun special untuk anda yang download ebook Persona Pelanggan, saya berikan harga special untuk anda

Harga ebook ini hanya RM20 sahaja.

* Harga akan dinaikkan pada bila-bila masa

 

Ps: Ini bukan ebook tentang FB ads, ini hanya ebook berkaitan taktikal iklan sahaja.